sportschool rotterdam
Sportschool Rotterdam Centrum Mygym Fitness Tennis Rotterdam.
MyGym is een gezellige, kleinschalige sportschool in het centrum van Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor krachttraining, cardiotoestellen en groepslessen. Uniek zijn de drie buiten tennisbanen die voor iedereen te huur zijn. Bij een aantal abonnementen kunt u zelfs gratis tennissen!
Fitness Rotterdam Sport.
Zo beschikt onze fitness club over een functionele kooi, een Kinesis wand, een sauna en nog vele andere functionaliten om u de ultieme sportbeleving te geven. Naast het onbeperkt sporten biedt onze sportschool in Rotterdam nog veel faciliteiten, ons aanbod bestaat o.a.
Basic-Fit Sportschool Rotterdam Westzeedijk.
Rondom zijn veel studentenwoningen en in de buurt zit ook een gebouw van Hogeschool Rotterdam. Vanuit de sportschool kijk je uit op hoge flats, de haven en de Euromast. Onze sportschool is zo bijzonder, omdat je gratis kunt parkeren, we personal trainers hebben, een fysiotherapeut is aanwezig en we hebben altijd enthousiast personeel die je graag te woord staan!
Start met fitness bij Healthcenter Zuid.
Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving. Dé Sportschool voor een ultieme wellness en sportbeleving. Een ultieme wellness en sportbeleving bij Healthcenter Zuid. Wilt u sporten en genieten tegelijkertijd? Dan zit u bij ons hypermoderne fitnesscentrum in Rotterdam Zuid helemaal goed.
Sportschool Rotterdam Centrum Fitland Real Fitness. Real Results.
De sportschool in Rotterdam heeft een zeer luxe uitstraling en bestaat uit een grote groepsleszaal, een Body Mind zaal, een spinningruimte, een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, gescheiden kleedruimtes, een erg gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut.
SportsArt Ommmoord al sinds 1981 een begrip in de regio.
MEGA ACTIE bij SportsArt Rotterdam: IN DE MAAND JUNI: GÉÉN INSCHRIJFGELD bij willekeurig jaarabonnement. Fitness / Groepslessen door professionele instructrices / Vele bokstrainingen / Alles inbegrepen. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.00 22.30 uur / zaterdag en zondag van 09.00 16.00 uur.
Fitness in Rotterdam Sportschool Active Sports.
Hier gaan de trainingen altijd gegarandeerd door! Of je nu wilt afvallen of gewoon fitter wilt worden of lekkerder in je vel wilt zitten; wij helpen jou met het behalen van jouw doelen! Voordelen van groepsfitness bij Active Sports Rotterdam.
Anytime Fitness Gym in Rotterdam Kop van Zuid, Zuid-Holland 3072 DB.
Laan op Zuid 65. Rotterdam Kop van Zuid, Zuid-Holland 3072 DB. 31 085 77 31 803. Uren waarop personeel aanwezig is. Vraag een Proefperiode Pas aan Stuur een email naar de club Aanvraag om lid te worden. Bekijk de club.
Fitness en sportschool Rotterdam Boompjes HealthCity.
Je vindt onze sportschool in het centrum van Rotterdam aan de Boompjes 751, het verlengde van de Maasboulevard. Het uitzicht is fantastisch, tijdens het sporten kijk je uit op de Maas en zie je de Erasmusbrug, de Willemsbrug en het Noordereiland.
Basic-Fit Sportscholen in Rotterdam.
10 Sportscholen in Rotterdam. Fitnessen, daar houden wij bij Basic-Fit van! Oftewel, duik lekker de sportschool in. Basic-Fit heeft momenteel tien sportscholen in Rotterdam. Waar wacht je nog op? Wil je weten welke sportschool het dichtst bij jou in de buurt zit, bekijk dan het overzicht hieronder.
Start met fitness bij sportschool De Uitweg.
Waar persoonlijke begeleiding centraal staat. Onze missie is om voor de wijde omgeving een sportschool te zijn waar leden persoonlijke aandacht krijgen en waar resultaatgericht gewerkt wordt. Ervaren instructeurs en instructrices geven onze leden een begeleiding van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht en resultaatgericht werken staan bij ons centraal en onderscheiden ons van de reguliere sportscholen in Rotterdam.

Contacteer ons