sportschool haarlem
Fitfabriek Sportschool, Haarlem.
uit Haarlem en omstreken. De fitness is voorzien van veel verschillende toestellen. Trainen op cardioapparatuur zoals: roeiers, fietsen, steppers, crosstrainers en loopbanden. De groepslessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurtrices. Van dans, fiets, of pilates en yoga het is allemaal mogelijk.
Sportcentrum De Hagedis in Haarlem.
Sportcentrum De Hagedis is een gezellige betrokken sportschool in hartje Haarlem. Er staat voldoende cardio-apparatuur voor sporters die aan hun algemene uithoudingsvermogen willen werken, zoals loopbanden, crosstrainers, steps en roeien. Op de begane grond staat de standaard weerstandsapparatuur, die je ook bij andere sportscholen aantreft.
Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness Sportschool Squashhaarlem Cardio en Fitness.
LESTIJDEN openingstijden PRIJZEN aanbiedingen Inschrijven 023 5275241. Squash, Cardio en Fitness sportschool Haarlem voor iedereen die wil squashen of wil werken aan zijn conditie in groepslessen of fitness. Kom gerust eens langs voor een het huren van een squashbaan of voor een rondleiding in de sportschool.
Basic-Fit Sportschool Haarlem Bernadottelaan.
Easy Smart: Sport gratis tot oktober, betaal geen inschrijfgeld krijg een Basic-Fit tas cadeau! Wat betekent fitnessen bij Basic-Fit Haarlem Bernadottelaan? Zoek je een leuke en gezellige sportschool in jouw plaats? Als Haarlemmer ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Bernadottelaan 199, direct gelegen aan bushalte Leonardo Da Vinciplein en naast winkel/stichting de Kas.
Gym Haarlem Boksen, Kickboxen, MMA Fitness.
Kickboksen / MMA / Fitness. De sportschool, gevestigd in Haarlem, staat onder leiding van oud internationaal vechter, Ridouan el Assrouti. Bevorder je gezondheid en voorzie jezelf van de dagelijkse dosis beweging bij Gym Haarlem. Een gevarieerd aanbod van KickThaiboksen, Boksen, Zaktraining, MMA, en Fitness maakt dit mogelijk.
Kenamju Sport Health Since 1971.
Met elk lidmaatschap kun je onbeperkt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten en meedoen met de groepslessen. Bij de eerste training maken we een schema op maat. Wil je een gratis dagpas aanvragen? Klik dan hier. Waar vind je ons? Kenamju Haarlem Sport Health.
Start met fitness boxing bij sportschool Gym Industries.
Gym Industries onderscheidt zich van andere sportscholen in Haarlem vanwege.: Wij zijn geen traditionele sportschool. Wij geloven in de pure sport, fitness boksen, waarbij je een verbond aan gaat met je personal trainer en jezelf. Wij garanderen onze bezielende begeleiding, jij geeft ons jouw oneindige commitment.
Sportschool Haarlem SportCity All inclusive vanaf 35.,
Kenmerkend voor SportCity Haarlem is de locatie; een momumentaal pand, het voormalige postkantoor, aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Een prachtige, stijlvolle sportschool voorzien van alle gemakken om je 100% op weg te helpen bij het bereiken van jouw sportdoelstellingen.
Happy Bodies: het alternatief voor de sportschool.
Happy Bodies: hét alternatief voor de sportschool. Happy Bodies biedt een nieuwe manier van fitness in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Lisse, Overveen, Uden en Sassenheim; de Milon Cirkel, hét alternatief voor de normale sportschool. Met de Milon Cirkel behaal je resultaat met slechts 1 keer in de 5 dagen 35 minuten trainen.
Delphis Womens healthclub.
Hallo leden en bijna-leden! Ik ben Lian de Kok en op maandagavond, donderdagavond en zondag jullie aanspreekpunt bij onze gezellige, for women-only sportschool DELPHIS. Ik werk hier sinds begin dit j. Morgen Halve van Haarlem en run voor Rood voor Altijd!
Fitness Centrum Olympic Haarlem Fitness Centrum Olympic Haarlem.
Betere arbeidsprestaties, minder ziekteverzuim door de goede lichamelijke conditie en binding met uw medewerkers. Wil je bij ons komen sporten of meer informatie? Neem contact op. Leidsevaart 366 372, Haarlem Phone: 023 524 71 08 E-Mail: info@fcolympic.nl. Wat wij bieden.

Contacteer ons