sportschool purmerend
Curves Purmerend 30 minuten fitness voor vrouwen.
Bij Curves Purmerend werk je op een goede manier aan je gezondheid. Omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden en blijven. Een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten. Kom jij het ook proberen? Sportschool voor vrouwen.
FitnessWorx.
Hierbij train je in een groep van maximaal 6 personen. Via onze app kies je zelf wanneer je sport zodat het altijd goed past binnen jouw drukke schema, wel zo fijn! Je doelen bereiken met persoonlijke begeleiding? Meld je dan aan bij FITNESSWORX: de eerste personal training studio in Purmerend.
Anytime Fitness Gym in Purmerend, Noord-Holland 1441 CM.
Ik ben de manager en mede-eigenaar van deze club. Mijn doel is om Purmerend gezonder te maken, onder andere door met iedereen samen meer te gaan bewegen. Als manager ga ik met hart en ziel voor de gezondheid en het welzijn van onze leden.
Sportscholen Purmerend allemaal op een rij met review! SportscholenCheck.
Dit filiaal is gevestigd aan de Grotenhuysweg en heet Basic Fit Purmerend. In dezelfde weg staat ook de sportschool Fitness first Purmerend. Nabij de omgeving van Weidevenne kun je ook een paar sportscholen vinden waaronder Weidevennesport, Verbon BV en Fitness Worx.
Squash en Fitness Purmerend voor alle sporters en sportclubs van Nederland.
Squash en Fitness Purmerend is de sportschool waar jij jouw doel behaald. Als jij op zoek bent naar een sportschool waar jij met plezier jouw sportdoelstelling wilt behalen, twijfel dan niet langer. Squash en Fitness Purmerend is er voor jou!
BetterYou Health Center Be Yourself, Only Better!
Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! Niet in de gelegenheid om ons te bellen, stuur ons een e-mail en wij proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden! 31 0299 682 770. Suze Groenewegstraat 144, 1442 NM Purmerend.

Fitness Fun is gevestigd op het Tramplein 1, in het centrum van Purmerend. Een team van enthousiaste medewerkers begeleidt vrouwen die op een ongedwongen en verantwoorde manier willen sporten. Jong of oud, dik of dun, iedere vrouw is bij ons welkom.
Fitness vacatures, werk in Postcode 1441 in Purmerend Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Fitness in Postcode 1441 in Purmerend. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Sportscholen in Purmerend Regiofitness. Sportscholen in Purmerend Regiofitness.
Zoek je een sportschool in Purmerend? Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Purmerend. Vraag direct een gratis proefles, week of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Purmerend.
Start met fitness bij WeidevenneSports.
WeidevenneSports, de meest luxe sportschool in Purmerend. Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is WeidevenneSports in Purmerend dé sportschool voor jou!
Back 2 Basic Purmerend.
Maak gebruik van onze scherpe tarieven voor personal training vanaf 3833/training. Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, zijn wij gesloten! De Pole-Fitness-les is vrijdag 11 mei 1915-2015. Tel: 31 0 299 77 99 38. IBAN: NL63 RABO 0125 5392 31. Intake Personal Training. Small Group PT. Back2Basic Purmerend 2007 2018 disclaimer.

Contacteer ons