sportschool lelystad
Home.
Gezellige sportschool, lekker muziek tijdens het trainen en mensen die serieus bezig zijn. Ook voldoende mensen die advies kunnen geven hoe je goed kan trainen. Apparaten zijn voldoende beschikbaar zodat je gewoon je ding kan doen zonder last te hebben van wachten. Schrijf nu in! 8223 AD Lelystad.

Twee vriendinnen met één droom. Als collegas bij een sportschool in Lelystad besloten zij om ooit een groepslessenstudio voor zichzelf te beginnen. Jaren verder hebben zij hun droom eindelijk kunnen verwezenlijken en is BalansDans een feit. BalansDans is dé vernieuwende en unieke groepslessenstudio in Lelystad, die zich specialiseert in het geven van groepslessen voor vrouwen en kinderen.
FitClub 0320 The Challenge Company.
Kom dan gezellig even langs bij ons nieuwe bedrijfspand aan de Vaartweg 100 te Lelystad en ervaar onze professioneel ingerichte Gym. FitClub 0320 heeft nu nog meer functionele trainingsactiviteiten onder één dak. Neem, als je het leuk vindt, een vriend of een vriendin mee en laat je uitgebreid voorlichten over onze persoonlijke sfeer en ons aantrekkelijke aanbod op fitness en sportgebied vanaf 575, euro per week!
Fitnesscentre Metamorfose fitnesscentremetamorfose.nl.
Dojo King Petch. De old-school sportschool. We staan zoals altijd. weer voor u klaar. Waarbij persoonlijke begeleiding. bij ons nog altijd standaard is! Nieuwe lesroosters staan online! Vanaf vandaag staan de nieuwe lesroosters online. De zaal boven is eindelijk weer open.
Fitland Lelystad DagjeWeg.NL.
Fitland Lelystad Real Fitness. Wat is er te doen? Dagje uit acties. uitstapjes in de buurt. overnachten in de omgeving! schrijf een review. Het hele jaar open let op de openingsdagen. Van 0800: uur tot 2200: uur. Meestal geopend op.: Vrijdag is Fitland open tot 2100: uur. Op zaterdag en zondag is de sportschool open van van 0900: uur tot 1300: uur.
Sportschool Lelystad Fit For Free Fitness vanaf 1199, pm.
Fit For Free Lelystad. Sportschool Fit For Free Lelystad is hét fitnesscentrum in Lelystad, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Loop gerust eens binnen aan De Meent 18 en ontdek of fitness wat voor jou is.
Sportschool Center Gym in Lelystad Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Sportschool Center Gym is geverifiëerd door eigenaar. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Sportschool Center Gym in Lelystad. Gerelateerde bedrijven Sportschool Center Gym Lelystad. Life Fit Centre Lelystad B.V.
Basic-Fit Sportschool Lelystad De Promesse.
Wat betekent fitnessen bij Basic-Fit Lelystad De Promesse 24/7? Zoek je een leuke en gezellige sportschool in jouw plaats? Als Lelystedeling ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de De Promesse 60: in het stadsgedeelte De Promesse, boven de Bristol.
Karateschool Peter Sijm.
Peter Sijm Sensei is in 1986 begonnen met Itosu Ryu Karatedo, bij Ernst van der Zee Shihan. In 2004 richtte hij zijn karateschool op in Lelystad en geeft daar les in Umi Ryu Karatedo. Umi Ryu Karatedo. Karateschool Peter Sijm.
Sportschool Lelystad Fitland Real Fitness. Real Results.
Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat. FACILITEITEN SPORTSCHOOL LELYSTAD. Deze sportschool in Lelystad bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningruimte, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone en een ruige Crossbox, mooie kleedruimtes met sauna en een gezellige bar/lounge.
Basic-Fit Sportschool Lelystad Maerlant.
Wat betekent fitnessen bij Basic-Fit Lelystad Maerlant? Zoek je een leuke en gezellige sportschool in Lelystad en omgeving? Als Lelystedeling ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Maerlant 2, naast stichting SKL Stichting Kinderopvang Lelystad.

Contacteer ons