sportschool doetinchem
home.
Exquisite Sport: Dé sportschool voor iedereen die bewust. met zijn/haar gezondheid bezig wil zijn! Exquisite Sport, Houtkampstraat 31, 7001 ED Doetinchem, Tel. 06-29 23 28 45, E-mail: info@exquisitesport.nl. Openingstijden: Maandag 0800: uur 1100: uur en 1600: uur 2100: uur Dinsdag 1630: uur 2100: uur.
Sportsbox, basic fitness in Nijmegen en Doetinchem.
Je kunt sporten bij SportsBox vanaf 349, per week, hiervoor kun je onbeperkt gebruik maken van alle fitness apparatuur. De fitness apparatuur is van de topmerken in de branche, het zal je nergens aan ontbreken. Doetinchem is een premium fitness school.
APEX Training Doetinchem // Haal het beste uit jezelf!
Met Functional Training verbeter je jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, is het effect van Functional Training groot. APEX Bootcamp onderscheidt zich van andere Bootcamp trainingen in Doetinchem door de Defensie achtergrond van zijn coaches.
Sportscholen in Doetinchem Regiofitness. Sportscholen in Doetinchem Regiofitness.
Zoek je een sportschool in Doetinchem? Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Doetinchem. Vraag direct een gratis proefles, week of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Doetinchem.
Kei-Fit Wenters in Doetinchem Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Kei-Fit Wenters Doetinchem. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Kei-Fit Wenters in Doetinchem. Gerelateerde bedrijven Kei-Fit Wenters Doetinchem. Budo Academy Kiai.
Sportschool Doetinchem Fitland Real Fitness. Real Results.
FITNESS DOETINCHEM ÉCHTE BEGELEIDING. Bij sportschool Doetinchem geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat. FACILITEITEN SPORTSCHOOL DOETINCHEM.
Calisthenics Center Doetinchem.
Het doel is in feite om met veel persoonlijke aandacht mensen 1 op 1 te begeleiden met unieke tools die nog niet elders beschikbaar zijn in Doetinchem. Naast de jaren ervaring zijn wij ook gecertificeerd voor personal training, om het menselijk lichaam goed te begrijpen en ons ook daadwerkelijk in staat stelt datgene te doen wat nodig is om iemand gezonder en fitter te maken. En niet alleen op de manier waarin je het verwacht, maar ook door middel van uitdagende workshops en groepslessen om het vol te houden en heel belangrijk het ook leuk te vinden. In ons Calisthenics Center zul je geen standaard sportschool apparaten vinden, hier werken we vooral met nieuwe functionele uitdagingen die je helpen al direct de bewegingen onder controle te krijgen die je in de algemene dagelijkse bewegingen nodig hebt.
Sportscholen Doetinchem allemaal op een rij met review! SportscholenCheck.
Aan de Houtkampstraat kun je het fitnesscentrum Exquisite Sports vinden. Nabij Schöneveld staat aan de Schubertlaan de sportschool Prosport Health center. De sportschool Body Fitness Doetinchem staat aan de Nonnenmatestraat. Aan de Sportweg kun je de sportschool Wenters Sportclub Doetinchem vinden.
Body Fitness Doetinchem in Doetinchem Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Body Fitness Doetinchem. Geef als eerste een beoordeling aan Body Fitness Doetinchem. Gerelateerde bedrijven Body Fitness Doetinchem. Budo Academy Kiai. van Limburg Stirumlaan 5. Anique Body and Mind. Basic Fit Doetinchem. Burgemeester van Nispenstraat 18-A. Crossfit Go Personal. Fitness en Aerobics Doetinchem.
Sportschool in Doetinchem SportsPalace de Huet.
Gratis proefweek en fittest. Benieuwd of onze sportschool Doetinchem en haar faciliteiten goed bij jou passen? Doe onze gratis fittest en meld je aan voor de gratis proefweek. Zo kun je zelf ervaren hoe leuk sporten bij onze sportschool in Doetinchem is!
Fitness Doetinchem Zutphen Garantie: fit in 35 minuten.
Maar wil jij wel fitnessen met de beste begeleiding en persoonlijke aandacht? Haal nu al jouw doelen bij Getfit35 in Doetinchem en Zutphen; het beste alternatief voor de reguliere sportschool! Maak nu kennis met fitness op de Milon Cirkel bij Getfit35 in Doetinchem en Zutphen.

Contacteer ons