sportschool roosendaal
Welkom bij KiXL KiXL B.V. Sportschool Fitness Roosendaal.
Welkom bij KiXL. BINNENKORT COMPLETE NIEUWE KiXL FIT AREA BIJ KIXL! Houd onze facebook in de gaten! Ben je op zoek naar een goedkope sportschool in Roosendaal? Zoek niet meer verder, bij KiXL sport je het goedkoopste in heel Roosendaal en omstreken!
Sport vacatures, werk in Roosendaal Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Sport in Roosendaal. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Health Works Fitness.
Ik heb nu inmiddels mijn 2e jaarcontract afgesloten en kan dus zeer zeker zeggen dat ik tevreden ben met deze sportschool en de koffie. De trainers zijn erg vriendelijk en vakkundig. Hou je van fun, hou je van een open en vriendelijke sfeer waar kwaliteit hoog is in zowel de groepslessen als in de fitness, dan voel je je bij HWF Hilversum meer dan welkom.
Sport Slankstudio Roosendaal. Sport Slankstudio Roosendaal.
Sport Slankstudio Roosendaal. De Meeten 5. 4706 NJ Roosendaal. / 06 10149303. 07.00 12.00 13.00 22.00. 07.00 12.00 13.00 22.00. 07.00 12.00 15.00 22.00. 07.00 12.00 13.00 22.00. 07.00 12.00 13.00 20.00. Zumba Girls 10-15jr. Boksen bij de Klimroos Platinadijk 25.
Sportschool Roosendaal Fit For Free Fitness vanaf 1199, pm.
Fit For Free Roosendaal. Sportschool Fit For Free Roosendaal is hét fitnesscentrum in Roosendaal, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Loop gerust eens binnen aan de Vijfhuizenberg 36 en ontdek of fitness wat voor jou is.
Sportstudio De Bodybuilder in Roosendaal Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Sportstudio De Bodybuilder in Roosendaal. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Sportstudio De Bodybuilder Roosendaal.
Women Sport Center De Sportschool in Roosendaal.
Women Sport Center is een erkend leefstijlcentrum voor vrouwen. Onze sportschool is er speciaal voor die vrouwen die zich niet thuis voelen in een reguliere sportschool, vrouwen die net even dat extra stukje persoonlijke begeleiding nodig hebben en vrouwen die willen sporten op eigen niveau maar wel in combinatie met de gezelligheid van een groep. Dat is wat ons de leukst sportschool van Roosendaal maakt!
Fitshop in Roosendaal Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur.
Ook al speelt de RBC Roosendaal nog niet opnieuw in de eredivisie, er is toch een groot aanbod aan sportieve mogelijkheden in Roosendaal. Maar ten laatste wanneer de afgevallen bladeren de looppaden omvormen tot gladde wegen of de zon zo heet aan de hemel staat, dat u zelfs van het weerbericht een zonnebrand krijgt, traint u beter binnenshuis met een fitnesstoestel.
Basic-Fit Sportschool Roosendaal t Zand.
Wat betekent fitnessen bij Basic-Fit Roosendaal t Zand? Ben jij een sportieve Roosendaler en op zoek naar een leuke sportschool in jouw plaats? In ons fitnesscentrum en sportcomplex aan t Zand 3 ben je van harte welkom. Je vindt ons nabij restaurant Catszand.
Dynamic Movement Sports.
Wij zijn een kleinschalige sportclub in Roosendaal, waar afwisseling in het sporten, persoonlijke begeleiding en ontspanning centraal staan. Daarnaast worden er met regelmaat evenementen georganiseerd om bijvoorbeeld informatie te geven over voeding en gezondheid, maar houden we ook sportieve acties voor onze leden om zo eens uit de comfortzone te treden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons