sportschool leiden
Universitair Sportcentrum Leiden USC Leiden.
De verenigingen bieden naast een sportieve uitdaging op vele niveaus een sociale omgeving waarin je veel mensen kan leren kennen: Badminton / Basketbal / Hockey / Lacrosse / Rugby / Tennis / Ultimate Frisbee / Voetbal / Volleybal / Waterpolo / Zwemmen.
L.K.V. de Spartaan Leiden De sportschool met aandacht voor zijn sporters!
Klik hier voor een virtuele rondleiding. Print hier uw dagkaart voor een gratis proefles. Vanaf zondag 8 okt zijn wij weer op zondags geopend! De voordelen van het trainen met losse gewichten. Voorwaarden aangaan van een abonnement. de Spartaan Leiden Fickz Grafisch ontwerp.
Sportschool Leiden 2 clubs Fit For Free.
Mijn Fit For Free. Sportschool in Leiden. Zoek je een sportschool in Leiden? Bij Fit For Free kun je al fitnessen vanaf 1199, per maand. Met je Fit For Free ledenpas kun je in Leiden in 2 verschillende clubs sporten!
Azzurro Wellness uw sportschool wellness center in Noordwijk Azzurro Wellness. Azzurro Wellness uw sportschool wellness center in Noordwijk. Azzurro_vlak achter logo.
Op een prachtige plaats kun je genieten van de beste begeleiding anno 2018 en heerlijk sporten en ontspannen. Welke redenen je ook hebt om te gaan sporten, ontdek nu wat jij voor sporter bent en maak een afspraak voor een rondleiding bij DE fitness wellnessclub in de regio!
Sportschool Y-Fit Leiden: fitness, personal training groepslessen.
Sportschool Y-Fit Leiden. De leukste plek om in vorm te komen. Neem een gratis proefles. Kom Y-Fit gratis en vrijblijvend proberen. Je lekkerder voelen, er beter uitzien of je gezondheid verbeteren. Wat je doel ook is, Y-Fit helpt je het te bereiken.
Basic-Fit Sportscholen in Leiden.
Basic-Fit Sportscholen in Leiden. We hebben nog geen sportschool in Leiden. Maar wist je dat je met een Basic-Fit abonnement bij al onze sportscholen kan sporten? Misschien zit er wel een Basic-Fit bij jouw werk in de buurt? Dan kan je na een dag mentale inspanning meteen je hoofd leeg maken tijdens een lekkere workout.
Sportschool Leiden Fitland Real Fitness. Real Results.
Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat. FACILITEITEN SPORTSCHOOL LEIDEN. Fitland Leiden bestaat uit een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone en een uitdagende CrossBox, gescheiden kleedruimtes en een ruimte voor de fysiotherapeut.
Vrouwfit.
Bij ons staan de ongedwongen, vrouw-vriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal. We hebben naast fitness, een ruim aanbod aan groepslessen. Al onze trainingen worden begeleid door goed opgeleide en ervaren professionals. 2312 KP Leiden. 071 514 24 25. Vijf Meilaan 20e.
LIF / Fijne sportschool in Leiden forum.fok.nl.
Zeker omdat ik nog maar ongeveer negen maanden in Leiden verwacht te zijn en voor die tijd zoek ik een sportschool. En waar is dat geld voor? Zomaar, omdat alle sportscholen entreegeld hebben en omdat ze er geld mee kunnen verdienen.
Jetts Fitness Netherlands Jetts 24 Hour Fitness Gyms, Fitness Clubs.
Wil je graag in contact komen met een van onze medewerkers? We willen je het graag makkelijk maken, dus wij zullen contact met je opnemen. Laat hieronder je gegevens achter en een Jetts medewerker zal contact met je opnemen om je te helpen.
Bij deze sportscholen in Leiden krijg je studentenkorting indebuurt Leiden.
Onder andere toegang tot de zonnebank, sauna, groepslessen, fitness en squash. Na het aanmelden ben je minimaal één jaar lid van de sportschool, daarna is hij maandelijks opzegbaar. Je hoeft ook niet ver te fietsen voor deze sportschool, SportCity heeft namelijk drie vestigingen in Leiden.

Contacteer ons