sportschool hoofddorp
Hoofddorp Healthclub WellVit.
Contactgegevens Hoofddorp Healthclub. Kruisweg 1003, 2132 CE Hoofddorp. Fitness en sporten voor de hele familie. Arnoud Beumer is nu een ruim jaar de nieuwe eigenaar van de Hoofddorp Healthclub. Sinds hij er de scepter zwaait, is het concept van dit familie fitness centrum positief veranderd.
Home MeerSquash Activity.
In onze grote en gezellige horecagelegenheid in het hart van het centrum met uitzicht over vijf squashbanen kun je heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Klik hier voor onze menukaart! Met dank aan.: Volg ons op Social Media! Tweets door @MeerSquash. 2132 CR Hoofddorp.
Sportscholen in Hoofddorp Regiofitness. Sportscholen in Hoofddorp Regiofitness.
Zoek je een sportschool in Hoofddorp? Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Hoofddorp. Vraag direct een gratis proefles, week of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Hoofddorp.
Mainport CrossFit CrossFit in Hoofddorp.
We werken met functionele bewegingen die we in het dagelijks leven ook gebruiken. Ons team bestaat uit diverse trainers met verschillende achtergronden en kwaliteiten. Meet the trainers. Hoofddorp is rijk aan mooie recreatie gebieden, een mooie gelegenheid voor buitentrainingen. Maak kennis met ons team.
Lijfstijl Centrum Hoofddorp Training, voeding en coaching.
Want niet in het sportcentrum, maar juist daarbuiten behaal jij jouw hun kwaliteit van leven. LIJFSTIJL Centrum Hoofddorp bied diverse uitdagende personal group trainingsprogramma's' voor iedere doelstelling. Bekijk alle opties via meer" informatie" of vraag direct een gratis introductie training aan!
Fitness en sportschool Hoofddorp Toolenburg HealthCity.
HealthCity Hoofddorp Toolenburg is een gezellige en ruime sportschool met uitgebreide wellnessfaciliteiten en een heerlijk restaurant. Bij ons vind je alles onder één dak, zo hebben wij ook verschillende tennisbanen, een schoonheidsspecialiste, mondhygiëniste en een kapsalon. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Happy Bodies: het alternatief voor de sportschool.
Claim nu jouw plek bij de Vitaliteits Weken. Happy Bodies: hét alternatief voor de sportschool. Happy Bodies biedt een nieuwe manier van fitness in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Overveen; de Milon Cirkel, hét alternatief voor de normale sportschool.
Basic-Fit Sportschool Hoofddorp J. C. Beetslaan.
Smart Duo: Sport gratis tot september betaal 50% van het inschrijfgeld! Wat betekent fitnessen bij Basic-Fit Hoofddorp J.C. Zoek je een leuke en gezellige sportschool in Hoofddorp? Als Hoofddorper ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de J.C.
DNA Training Bootcamp en personal training Hoofddorp.
Tegenwoordig train ik vaak in de sportschool. Nu train ik regelmatig mee met. Frank is een fanatieke allround sporter. Na zijn sportopleiding aan het CIOS heeft hij een een aantal jaar als fitness instructeur gewerkt. Om fit te blijven daagt hij zichzelf graag uit. Doelen voor 2015: de halve marathon van Egmond, 18 km Mudmasters in Hoofddorp en de 42km mudmasters in Waze, Duitsland.
Homepagina Jeroen Maas Sports Company.
Fijne sportschool, geweldige personal coaches, heb je een probleem, dan wordt dat goed opgelost. Yolanda Baan van Gool Lid sinds mrt 2016. Altijd gezellig personeel, goede apparatuur en verscheidenheid aan lessen. Daarom train ik al 20 jaar bij JMSC en nergens anders! Krista Mulder Lid sinds 1996. Jeroen Maas Sports Company biedt sinds 1989 een inspirerende omgeving, voor mensen die kiezen voor een gezonde levenswijze. Al 25 jaar vinden leden van alle leeftijden, bij JMSC de inspiratie, motivatie en ondersteuning die ze nodig hebben om hun gezondheid en welzijn blijvend te verbeteren. Jeroen Maas Sports Company. Hoofdweg 669 B. 2131 BB Hoofddorp.
Sportscholen Hoofddorp allemaal op een rij met review! SportscholenCheck.
In vergelijking met andere steden heeft Hoofddorp misschien niet zoveel sportscholen als andere steden, maar er zijn wel goede sportscholen te vinden in Hoofddorp. Aan de J.C. Beetslaan heb je naast de sportschool Fitness-Inn Business ook een filiaal van Basic Fit genaamd Basic Fit Hoofddorp J.C.

Contacteer ons