sportschool amsterdam
Sportschool OosterGym: dé plek voor fitness in Amsterdam.
Introductie: Fitness à la carte. OosterGym in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer introduceert: Fitness à la carte! De zekerheid van een kwalitatief goede sportschool met de mogelijkheid om te kiezen voor de laatste fitnesstrends zoals Cross Fitness, Indoor Bootcamp en Small Group Training.
Start met fitness bij Sport Natural Amsterdam.
Fitness bij sportschool Sport Natural! Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Sport Natural in Amsterdam dé sportschool voor jou!
FemmeGym A womens work!
De sportschool voor vrouwen in amsterdam west. FemmeGym richt zich op vrouwen en daarmee willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. En hoewel er enkele andere sportscholen in Amsterdam bestaan, die ook alleen voor vrouwen toegankelijk zijn, is FemmeGym de leukste!
Core Active Fitness Sportschool in de Baarsjes, Amsterdam West.
In de sportschool kunt u meedoen aan één van de groepslessen of onder begeleiding of zelfstandig trainen. Voor zowel de beginnende als gevorderde sporter hebben we alles in huis om een goede workout te doen. Degene die meer begeleiding nodig heeft kan bij de personal trainer terecht voor een schema en een aantal één op één sessies in de gym.
Fitness Zuidas-De sportschool van Amsterdam Zuidas Buitenveldert.
Fitness Zuidas is een sportschool in Amsterdam Buitenveldert in de buurt van het Gelderlandplein en op loopafstand van de Zuidas. Wij onderscheiden ons door naast fitness ook veel verschillende groepslessen aan te bieden, zoals boksen/kickboksen, yoga, pilates, spinning, bodypump en nog veel meer.
Home Fitness365. Home Fitness365.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! DÉ SPORTSCHOOL VAN AMSTERDAM, ALPHEN AAN DEN RIJN TER AAR. Ben jij op zoek naar de perfecte sportschool in Amsterdam, Alphen aan den Rijn of Ter Aar? Dan ben je bij Fitness365 aan het juiste adres.
Splash Healthclub Amsterdam Fitness Healthclub Amsterdam Center.
Achter een discrete entree aan de Lijnbaansgracht schuilt een van de meest luxueuze fitnessclubs in het centrum van Amsterdam met meer dan 50 groepslessen, een groot aanbod aan kracht en cardioapparatuur, achttien personal trainers, luxe wellness-faciliteiten, een health shop, kinderopvang en de ruimste openingstijden van Amsterdam.
Sportschool Amsterdam Wibautstraat SportCity.
Het pand is zeer ruim opgezet, waardoor de fitnessruimte ruimtelijk en overzichtelijk is. SportCity Amsterdam Wibautstraat is gelegen in het centrum van Amsterdam en ligt direct naast het station Amsterdam Amstel, waardoor de sportschool goed te bereiken is met de bromfiets of het openbaar vervoer.
Sportschool vacatures, werk in Amsterdam Indeed.nl.
Naast een goed salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Macbook, iPhone 6, dagelijks de krant en een sportschool op de. 13 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Telegraaf Media Groep Vacatures in Amsterdam.
Kensho Premium Fitness Amsterdam personal training, groepslessen.
Kensho Premium Fitness, een plek waar je thuiskomt. Kensho premium fitness is een sportschool in Amsterdam Oost. Een sportschool waar je thuis komt, waar je je veilig voelt, waar je aan je mind, body en soul kunt werken. Wij zeggen niet voor niets happiness is your choice maar jouw happiness is ook onze happiness.
Palestra Sports Fitness in Amsterdam en Heiloo.
Dé sportschool van Amsterdam Nieuw-West en Heiloo. Op zoek naar fitness in Amsterdam Nieuw West en Heiloo? Gratis kennismaken met de Gratis Proefweek. Doe de Online Lidmaatschapstest voor gratis advies. Afvallen bij Palestra Sports: juiste combinatie van begeleid sporten, kennis en voeding.

Contacteer ons