sportschool bodegraven
Sportsalon Lady's' Only in Bodegraven Sportschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Sportsalon Lady's' Only in Bodegraven. Sportsalon Lady's' Only is een fitness sportschool uitsluitend voor dames. Naast de gewone fitnessapparaten bieden we tal van groepslessen aan, bijvoorbeeld onze Aerobic, Spinning, Cardio en vacu step lessen. Ook hebben we massagestoelen en zonnebanken dus voor ieder wat wils.
Media DATO Training.
In de sportschool van DATO Training aan de Tolnasingel 1 in Bodegraven vind je de enthousiaste eigenaar en de spontane sportdocent Patrick Bouwer. Hij begon in 2015 met de succesvolle HIIT-methode. Een High Intensity Interval Training die je niet bij de and ere sportscholen in Bodegraven-Reeuwijk vindt.
Sportschool Goederaad Startpagina Facebook.
Plaatsen Bodegraven Sport en recreatie Sportschool/fitnesscentrum Sportschool Goederaad. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 5 april 2017. Leuke no nonsens mensen die begaan zijn met hun vak!
FitnessApparaten tegen BodemPrijzen!
Kijk op www.fitshop.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze grote showrooms en magazijnen in Bodegraven. Veel plezier in onze webshop en aarzel niet om ons te bellen of langs te gaan in één van onze winkels voor een eerlijk advies.
Sportschool in Bodegraven.
Sportschool in Bodegraven. Totaal 4 vermeldingen gevonden. Green Health Center. 2411 NG Bodegraven. Ga naar de website. 2411 VV Bodegraven. Ga naar de website. Sportsalon Lady's' Only. Prins Bernhardstraat 45. 2411 TK Bodegraven. Ga naar de website. 2411 EG Bodegraven.
De Hardloopwinkel Bodegraven: wat je doel ook is!
Sportschool Green Healthcenter Bodegraven. Bij deze inmiddels gerenommeerde sportschool in Bodegraven geven ze ook bootcamp en hardlooptrainingen ook voor beginners naast de gebruikelijke krachttrainingen en sportlessen. De combinatie van hardlopen en krachttraining is bewezen de beste manier om sneller en makkelijker te kunnen lopen.
Nieuwe lessen en fitness bij sportschool Fit Living Well Bodegraven.
Sportschool Fit Living Well Bodegraven heeft een nieuwe website: www.fitlivingwell.nl klik op de afbeelding hieronder. Volg ons op.: Sportschool Fit Living Well. NIEUWE WEBSITE: www.fitlivingwell.nl. Doortocht 13 2411 DS Bodegraven. 0172 769 047. Sportschool Fit Living Well NIEUWE WEBSITE: www.fitlivingwell.nl Doortocht 13 2411 DS Bodegraven 0172 769 047 admin@fitbodegraven.nl.
Sportscholen Bodegraven Voor fitness, sportschool of fitnesscentrum in Bodegraven.
Adverteren Links Contact Bedrijven log-in. Donderdag, 20 December 2018. Uw sportschool hier? Vind een sportschool of fitnesscentrum in Bodegraven. Sportscholen en fitnesscentra in Bodegraven. Bekijk de mogelijkheden en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Gevonden resultaten 2. Green Health Center.
Green Health Center Bodegraven: Haal je ons van de vloer, dan is de lol er af.
Christa en Kim namen in 2014 samen het fitnesscentrum over. Ze zijn de derde eigenaren van het Green Health Center dat in 2005 haar deuren opende aan de Beneluxweg 30 op industrieterrein Broekvelden in Bodegraven. Momenteel zijn 1200 leden aangesloten en telt het team 18 bevlogen medewerkers. Onze samenwerking liep meteen vanaf het begin lekker, meldt Kim. In de tijd dat we allebei manager waren, voelde het ook al goed. Daarom durfden we de stap ook aan om samen de boel over te nemen. Voor Kim was een eigen sportschool een lang gekoesterde wens.
Fit Living Well Start met fitness bij sportschool Fit Living Well Milon Cirkel.
Bij sportschool Fit Living Well Bodegraven kun jij sporten op je eigen niveau. Een gezellige sfeer vinden we belangrijk en we zijn altijd in voor een praatje, maar wij willen je ook de rust en ruimte geven om lekker op je eigen tempo te kunnen sporten.
Evertshuis Bodegraven Kunst, Cultuur en Educatie Fotos Bravo!
streetdance hip hop. theatervoorstelling de Toverketel. kijkje in de sportschool. kennismaken met dwarsfluit. Je winkelwagen is leeg. Bezoek de webshop. Grand Café Everts. Bravo-Plus klik om te downloaden. All Rights Reserved Evertshuis. Kunst Cultuur Educatie. Ontwerp en ontwikkeling door Buro N11 HSPublicity.

Contacteer ons